Citrus Pendel Lampe i Naturtræ E27 60W Ø260mm

View Detail
SKU: 8021696159850 , ,

Beskrivelse

Ideal Lux Citrus pendel lampe er en strålende tilføjelse til enhver indretning, hvor naturlig elegance møder funktionalitet. Denne lampe er designet med fokus på at skabe en varm og indbydende atmosfære i dit hjem. Den unikke loftskål i naturligt træ tilføjer et organisk præg, der harmonerer smukt med moderne og klassiske interiører.

Citrus pendel lampen har en diameter på 260 mm og kan justeres i højden fra 400 mm op til 1340 mm, hvilket giver mulighed for fleksibel placering alt efter rummets behov. Uanset om den hænger over spisebordet, i stuen eller i entréen, vil denne lampe uden tvivl fange opmærksomheden og skabe en hyggelig stemning.

Lampen bruger en E27 pære med en maksimal effekt på 60 watt, hvilket giver dig mulighed for at vælge den lyskilde, der bedst passer til dine præferencer og behov. Den naturlige farve af træet gør det muligt for lampen at integrere sig problemfrit i forskellige farveskemaer og stilarter, hvilket gør den til et alsidigt valg for enhver boligindretning.

Med sin kombination af stilfuldt design og praktisk anvendelighed er Ideal Lux Citrus pendel lampe ideel til dem, der ønsker at tilføre deres hjem et strejf af elegance uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Gør dit rum mere indbydende med denne fantastiske belysningsløsning, som vil lyse op i dit hjem med både charme og varme.