Woud Stedge Hylde i Røget Eg 60 cm

View Detail
SKU: 5712800007039 ,

Beskrivelse

**Woud Stedge Hylde i Røget Eg – 60 cm**

Designet af Leonard Aldenhoff, Wouds Stedge hylde repræsenterer en harmonisk fusion af funktionalitet og æstetik, ideel til det moderne, minimalistiske hjem. Denne hylde er ikke blot en opbevaringsløsning; den er et statement piece, der tilfører elegance og stil til ethvert rum.

Stedge hylden fremstår som om den svæver let på væggen, holdt på plads af en enkelt snor. Dette visuelle indtryk skaber en illusion af vægtløshed og gør den til et fascinerende element i indretningen. Selvom designet virker enkelt, er der lagt stor vægt på detaljerne. De tynde hylder er lavet af kvalitets egetræ, hvilket sikrer både holdbarhed og et tidløst udseende. Hylderne er sikkert forbundet til væggen med skruer, hvilket giver stabilitet og tryghed i brugen.

Farven “brændt eg” giver hylden et varmt og indbydende udtryk, som passer perfekt ind i mange forskellige indretningsstile. Uanset om du ønsker at vise dine bøger, planter eller dekorative genstande frem, vil Woud Stedge hylden være den perfekte platform.

Med sin elegante enkelhed kan denne hylde anvendes i stuen, soveværelset eller endda på kontoret for at skabe orden og stil samtidig. Den kombinerer praktisk opbevaring med et smukt design, hvilket gør den til et uundgåeligt valg for dem, der værdsætter både funktionalitet og æstetik i deres hjem.

Woud Stedge Hylde i røget eg måler 60 cm og er det ideelle valg for dem, der ønsker at skabe en lysere og mere organiseret atmosfære uden at gå på kompromis med stil. Gør dit hjem endnu mere unikt med denne fantastiske hylde fra Woud.