Woud Stedge Ekstra Hylde i Sort Eg 80 Cm

View Detail
SKU: 5712800007053 ,

Beskrivelse

**Woud Stedge Ekstra Hylde – Sort Eg 80 Cm**

Designet af Leonard Aldenhoff, Wouds Stedge hylde er en fremragende tilføjelse til ethvert minimalistisk hjem. Denne hylde kombinerer funktionalitet med æstetik på en måde, der gør den til et uundgåeligt valg for dem, der værdsætter stilren indretning.

Stedge-hylden præsenterer sig med et unikt design, hvor det ser ud som om, at hylden svæver i luften, holdt oppe af en enkelt snor. Dette innovative udtryk giver ikke blot et let og luftigt indtryk, men skaber også en illusion af vægtløshed i rummet. De slanke hylder er udført i høj kvalitets egetræ, hvilket sikrer både holdbarhed og elegance. Selvom de ser skrøbelige ud, er de robust forbundet til væggen med skruer for maksimal stabilitet.

Farven sort tilfører et sofistikeret touch og gør det muligt at integrere hylden i forskellige indretningsstile – fra moderne til klassisk. Den sorte nuance fremhæver træets naturlige struktur og giver et smukt kontrastspil mod lysere vægge eller møbler.

Woud Stedge hylde er ikke kun praktisk; den fungerer også som et dekorativt element i dit hjem. Brug den til at vise dine yndlingsbøger, planter eller kunstværker og skab en personlig atmosfære i stuen, soveværelset eller kontoret.

Med sin tidløse charme og elegante design er Woud Stedge Ekstra Hylde det perfekte valg for enhver, der ønsker at tilføje stilfuld opbevaring uden at gå på kompromis med æstetikken. Forkæl dit hjem med denne udsøgte hylde og oplev forskellen ved kvalitetsdesign fra WOUD.