Kubus Extended Sort Base 5711879000156

View Detail
SKU: 5711879000156

Beskrivelse

Base til Kubus Extended Sort fra Audo Copenhagen er en elegant og funktionel tilføjelse til din boligindretning. Designet i 2009 som en perfekt accessory til de ikoniske Kubus- og Line-serier, fungerer Base som en beskyttende ramme mod dryppende stearin, der kan være generende på dine overflader. Med sin stilrene og minimalistiske æstetik fremhæver Base det tidløse design, som Mogens Lassen er kendt for.

Den sorte farve giver et sofistikeret udtryk, der passer ind i enhver moderne indretning. Uanset om du placerer den på spisebordet, i stuen eller på et konsolbord, vil Base tilføre et strejf af elegance og klasse. Målene på 16,8 x 16,8 cm gør den ideel til at støtte op om dine yndlingslysestager fra Line-serien.

Base er ikke blot en praktisk løsning; den er også et kunstværk i sig selv. Den respektfulde hyldest til Mogens Lassens arbejde som arkitekt skinner igennem i hver detalje af designet. Det enkle men alligevel markante udtryk gør det muligt for Base at komplementere både klassisk og moderne indretning.

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære ved middagsbordet eller tilføre stil til din stue, vil Base være et værdifuldt element i dit hjem. Gør dit interiør komplet med denne smukke accessories fra Audo Copenhagen – en investering i både funktionalitet og æstetik.